Blogger Layouts

Monday, 23 April 2012

c.h :')

| assalamualaikum |

kali ni , saya na cerita trik kita orang bersama , bersekali , bersuka ria , bermandi - manda dan ber - ber semua lhaa , memang dah rancang , kite orang na ambil SPM tahun ni , so pegi tenangkan fikiran lha konong nya sementelah cikgu pulak ader buat rombongan ' TENANGKAN FIKIRAN ' , jalan ceritanya panjang , tapi na mudahkan saya pendek jew lha kan , rancang semuanya nak bawa pakwe lha konongnya , tapi dihalang oleh ' guru ' , waooo , macam cikgu tahu jew kan apa yang dirancang ' TUHAN ' sayangkan kita orang lagi lhaa , cikgu hanya bawak budak pompuan jew , tengop kan da terbukti ALLAH sayang kite orang , group kita orang sebenarnya 10 , tapi sayang yang pergi hanya 8 orang . yang gy | fatin ( saya ) , suraya , adila , fara , fadilah , syazwani , asilah , nadirah | dan yang tertinggalnya | fifiey , ekin | kite orang pegi dengan group uncompleted jer kan . berhijrah kesananya 5 hari 4 malam termasuk dgn malam pegi dan pagi bertolak balik , tinggal di tambun , perak 1 hari n them yang laen tinggal di C.H :') .  lagi ape yang na diberitahu hah? =.=' , agak2 apa aktiviti semua nih ? yang hanya boleh kembali ingat semua kenangan bersama ialah ' GAMBAR ' itu maknanya setiap gamabr menceritakan sesuatu keadaan .
jom tengop kat bawah ni eak :')


oke , gambar nim gambar first kali ambek , bole dikatakan permulaan bergambar , masa ni semuanya segar2 lagi , masih boleh senyum ( t'lampau gembira kot ) lgipum bas belum gerak . haha . yang mula kat atas tu | nadirah , asialh | kat tepi pulak | wanie , dilah | then yang kat bawah tuu | fara , dila | yang last klai | suraya , aku lerr | 


yang ni diorang ambek gambar curi , masing2 mencuri gambar masing2 . haha , pelik ta ayat tu ? ntah ape lhaa . ta perlu pom na fikir ayat tu . tpi yang penting diaorang owsam kan ?


oke dah bersedia ? 1 , 2 , 10 . . dan lompat :') terbang dulu then lompat lagi walaupum pakai skirt ia tidak menghalang untuk melompak tinggi2 kan ? 



diorang semua ' M O D E L SDN , BHD ' lhaa . ciut kan cara mereka ? tepi kiri 3 orang , tengah 2 orang , dan tepi kanan 2 orang . wooou , bergaya lha tuu ^_______^


apabila penat melompat , kite orang bersatu , bercamtum dan bersemua lhaa kembali . macam2 ragam kan ? ammmmw , menawan :')


tunggu masa na masuk ' L O S T  W O R L D T A M B U N G ' 






dah masuk ' snap pic ' dulu , lucu kan kami ? 



comel , cantik , cute , awesom kan ? auumm .






last - last , terlebih happy lhaa tuu kan ?

da malas na bercerita panjang , gambar di bawah menceritakan hari - hari yang berikut kami lalui bersama . oke wait . . . . 






























that all :*